Den Stolte Hane støtter Matsentralen med 10 tonn kylling!

Den triste situasjonen med at det er mange som sliter mer enn vanlig med penger til mat i Norge er kjent. Det har vært en tøff vinter for mange med inflasjon og høye strømpriser. Matsentralen gjør et viktig stykke arbeide, med å hjelpe de som trenger det mest.

Vi har et enormt behov for mat, og alt vi får inn kommer til nytte. Vi er derfor veldig glade for bidraget fra Den Stolte Hane. Når det er så store volumer som Den Stolte Hane nå gir, kan vi også sende videre til andre Matsentraler i landet, sier Tor Jan Bredenbekk, Daglig leder i Matsentralen Rogaland.

Matsentralen Rogaland er den nest største av landets matsentraler. Bak Matsentralen Rogaland er Kirkens bymisjon, FrelsesarmeenEvangeliesenteret og Hjerte for Sandnes.   Stavanger Kommune sammen med Frelsesarmeen var initiativtaker til Matsentralen i Rogaland. Matsentralen både henter og distribuer varer fra både produsenter og grossister i regionen, samt også hos andre aktører i næringslivet som ønsker å donere mat til Matsentralen.

Fredrik Strømmen er administrerende direktør for Den Stolte Hane. – Vi er glade for å kunne bidra, og vi har fått tilbakemeldinger på at kylling er veldig populært hos Matsentralen fordi det er noe mange spiser. Jeg vil gjerne bruke denne muligheten til å takke Matsentralen i Rogaland for den fantastiske jobben som de gjør, de viser virkelig hva initiativ og ildsjeler kan få til.

Fredrik avslutter med å oppfordre andre aktører som er til stede i området med å også samarbeide med Matsentralen.

Også som privatperson er det mulig å bidra😊