Grill

Middagstips Grill

Tid for

Grill

Det er endelig klart for varme sommerkvelder og den fantastiske lukten av grillmat som sprer seg i nabolaget. Kylling er både godt og enkelt å grille. Vi har samlet våre beste grilloppskrifter med Gårdsklekket kylling, der bruksområdene varierer fra møre kyllingspyd til saftige lår. Finn frem grillklypa og solbrillene, og nyt et fantastisk grillmåltid. Velbekomme!

Tre saftige kyllingspyd Grillet kyllingtaco

Saftig grillet

Kyllingburger

Imponer med en smakfull grillet kyllingburger! Sammen med en spicy tomatsalsa, kicker denne burgeren litt ekstra. I tillegg gir den friske coleslawen en balanse som gjør denne burgeren til en spennende og unik smaksopplevelse som du sent vil glemme.

Oppskrift på kyllingburger

Butterfly orange chicken

Saftig helgrillet kylling marinert med appelsinjuice og toppet med BBQ-saus. Smaksbombe! Mariner over natten for å få en ekstra god smak, og nyt et skikkelig grillmåltid.

Oppskrift Butterfly orange chicken

Grillet BBQ kylling

Grillet hel BBQ kylling med frisk salat til varme sommerkvelder. Liker du bryst eller lår? Denne retten er perfekt som familiemåltid, der alle finner sin favorittdel av kyllingen.

Oppskrift grillet kylling med eksotisk salat

våre beste kyllingspyd

Grillspyd er en populær smårett i både Norge og resten av verden. Vi kjenner den kanskje best fra grillsesongen, med mange spennende tilbehør. Den enkle fremgangsmåten og de varierende smakene gjør at dette er en vinner hos mange grillentusiaster. Under har vi samlet tre smakfulle oppskrifter på kyllingspyd. Nyt!

Kyllingspyd med cashew dipp

Kyllingspyd marinert i soya med cashew dipp, perfekt som smårett til grillmiddagen.

Se oppskrift her

Sommerspyd med kyllingbryst

Herlige marinerte kyllingspyd med fetaostkrem og en sommerlig mangosalat.

Se oppskrift her

Kylling Satay med mangosalsa

Smakfulle asiatiske spyd med mango og peanøttsaus. Mye smak og herlige smakskombinasjoner.

Se oppskrift her

GÅRDSKLEKKET

Våre Gårdsklekket produkter passer perfekt til helgemiddagen. Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i

Les mer om Gårdsklekket her

Grillet og saftig

Kyllingtaco

Grill og taco? Hvorfor ikke kombinere to av våre favorittmåltider og lage med en middagsrett som gir deg en ny fredagsfavoritt om sommeren. Et lettlaget og raskt måltid som gir variasjon i grillsesongen. Grill lompene også, for å toppe den deilige grillsmaken.

Se oppskriften her

Grillet kylling teryaki med ris

Marinert kylling vil garantere deg en saftig og smakfull opplevelse. Grill kyllingen og server på japansk vis. Perfekt som en rask familiemiddag til en varm sommerdag.

Se oppskrift her

Grillet kylling med salat og søtpotetfries

Frisk og lett middag som passer perfekt til grillsesongen. Med søtpotetfries og grillet mais som tilbehør, får du en nydelig sommerrett som gir deg matglede i en hektisk hverdag.

Se oppskrift her