Kyllingsupper

Høstens Kyllingsupper

Varme og lune

Våre 5 beste kyllingsupper

Hva er vel bedre med en ordentlig god, lun og varmende suppe når høsten sniker seg innpå og luften blir kjøligere? Supper er perfekt hverdagsmat, men egner seg også ypperlig å servere til middagsgjester. Vi har samlet høstens aller beste supper under.

Prøv våre smakfulle kyllingsupper, og finn din favoritt!

Asiatisk Wonton suppe med kyllingkjøttdeig

Dumpling suppe

Lyst til å prøve noe nytt til middagen som har spennende smaker og en god konsistens? Dumplings er en asiatisk rett med deig av hvetemel eller rismel og fyll. Lag deilige dumplings hjemme, de kan serveres alene eller i en deilig suppe.

Oppskrift Dumpling suppe

Smaksrik

Kremet blomkålsuppe

Kremet blomkålsuppe er en lun og varmende suppe laget på kraft, blomkål, pastinakk og sellerirot. En suppe som er lett å lage, men smaker fantastisk godt!

Denne suppen passer for hele familien!

Oppskrift Kremet Blomkålsuppe

gÅRDSKLEKKET

Våre kyllingprodukter passer perfekt til supper. Ta deg god tid på kjøkkenet, og del maten med de du er glad i

Les mer om Gårdsklekket

En uimotståelig middag med kylling

Steinsoppsuppe

Sopp smaker fantastisk i mange ulike retter, blant annet supper.  Steinsoppsuppe med kylling er en klassiker som varmer godt i den mørke årstiden. I tillegg til å være veldig god går den også fort å lage.

Enkel, god og rask hverdagsmiddag.

Oppskrift Steinsoppsuppe

En italiensk inspirert

Kyllingsuppe

Har du lyst på en suppe som metter skikkelig? Denne ujålete, italiensk inspirerte suppen kan anbefales på det sterkeste. En god suppe med kylling, bacon, bønner og pasta. Dett er en varmende suppe som passer ypperlig på kalde kvelder.

Oppskrift Kyllingsuppe

Lun og god

Kyllingsuppe

En deilig tomatisert kyllingsuppe med søtpotet og tomat. Denne kyllingsuppe er proppfull av gode grønnsaker, som gir energi og vitaminer i høstmørket. Lag til deg selv, eller hele familien. Denne blir godt likt av alle.

Enkel, god og rask hverdagsmiddag.

Oppskrift Kyllingsuppe