Bahn Mi Crispy Bites
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Enkel og smakfull vietnamesisk Bahn Mi baguette
Slik gjør du
Fremgangsmåte: 10 personer Tid: 30 min
Kok opp alle ingrediensene til syltelaken. Sett tilside for litt avkjøling. Ha over gulrot og bønnespirer. Sett tilside og la marinere i min 20 min.
Stek baguettene slik at de er crispy på utsiden og myke på innsiden.
Friter Crispy Bites som anvist i steke guide i crisp hefte. Bland sammen hoisin, revet ingefær og sesamolje. Rett før servering ha nyfriterte bites over i en blandebolle og vend godt inn i hoisin sausen.
Finsnitt koriander, jalapeno, og agurk til toppingen, samt grov hakk peanøttene.
Montering: Skjær baguetten, fordel sriracha majones i bunnen. Fyll i de syltede grønnsakene. Fordel hoisin glasserte bites i baguetten. Topp med topping og finhakket koriander og grovhakkede peanøtter og skivet jalapeno.