Báhn mi er en herlig vietamesisk smaksopplevelse
Ingredienser
Kylling & Brød
Rispilaff
Kimchimajones
Syltet agurk
Topping
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nå kan du nyte den her hjemme
Slik gjør du
Bland den tørre risen med krydder (gurkemeie, kanel og kardemomme) og kok etter anvisning på pakken.
Når risen er kokt, hell av vannet og stek den i smør sammen med mais og gulrot i små terninger eller strimler.
Varm opp de ferdig grillede kyllinglårene, til minst 72 grader.
Ta ut av ovnen, ta av skinnet og bruk to gafler til å dra kjøttet fra hverandre (pulled chicken)
Skjær agurk i tynne skiver eller strimler.
La enten ligge i riseddik i ca en 1 time, eller kok opp riseddik med 0,5dl sukker og 1 dl vann og ha agurken i den kokende blandingen i ca 8-10 minutter.
Bland majones med kimchi, sitronsaft og soya.
Bland majonesen med den revne kyllingen.
Skyll salaten i kaldt vann.
Fyll brødene med salat i bunnen og topp deretter med krydderris, pulled chicken, agurk og topp med sprø løk og ristede sesamfrø. Nyt!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl