Bbq kylling wrap
15 min | Enkel
Ingredienser
wrap
400 g
2 stk
hjertesalat
2 stk
stangselleri
2 stk
tortilla lefser
5 ss
bbq saus
Syltet rød løk
1.5 dl
sukker
2 dl
eddik
2 stk
rødløk
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Knasende, god wrap med bbq saus, kylling, pære og syltet rødløk.
Slik gjør du
Syltet rødløk:
Rens og kutt rødløken i tynne strimler. Ha løken i en tett form f. eks sylteglass.
Tilsett sukker og eddik og sett til avkjøling. Dette kan godt gjøres dagen før, hvis du ikke har tid til det la løken stå i minst 30 minutter.
Wrap:
Rens og kutt selleri og pære til staver. Bryt salaten grovt og skyll den i kaldt vann.
Anrett en stripe med bbq saus på tortillalefsene. Legg på kylling, salat, grønnsaker og pære. Topp med syltet rødløk. Rull sammen lefsen i matpapir og server.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5