Briocheburger med spicy coleslow
Ingredienser
Spicy coleslaw
Sennepsdressing
Briocheburger
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En sunn og saftig burger med flammegrillet kylling
Slik gjør du
Spicy Coleslaw
Finsnitt nykål og rødkål. Rasp eplet. Kutt chili i tynne skiver. Finhakk koriander.
Bland sammen majones, dijonsennep, salt og pepper i en bolle. Vend inn resten av ingrediensene til coleslawen. Sett til side.
Sennepsdressing
Visp sammen alle ingrediensene til sennepsdressingen.
Briocheburger
Stek briochehamburgerbrødene i panna med litt smør.
Varm filetburgeren raskt i panna om du ønsker den varm. Kan også spises kald.
Smør sennepsdressing i bunnen og toppen av briochehamburgerbrødene. Dander med hjertesalat og coleslaw i bunnen.
Legg på kyllingen og topp med litt ekstra coleslaw og finsnittet rødløk.
Server sammen med pickes/cornichons.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl