![Flammetgrillet filetburger med brioche burgerbrød med spicy col](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2019/05/19-006.1-1x1-1.jpg)
Briocheburger med spicy coleslow
Ingredienser
Spicy coleslaw
Sennepsdressing
Briocheburger
![Nyhet](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/01/flammetgrillet-filetburger-med-brioche-burgerbrod-med-spicy-coleslaw_nettside_2400pix-270x277.jpg)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En sunn og saftig burger med flammegrillet kylling
Slik gjør du
Spicy Coleslaw
Finsnitt nykål og rødkål. Rasp eplet. Kutt chili i tynne skiver. Finhakk koriander.
Bland sammen majones, dijonsennep, salt og pepper i en bolle. Vend inn resten av ingrediensene til coleslawen. Sett til side.
Sennepsdressing
Visp sammen alle ingrediensene til sennepsdressingen.
Briocheburger
Stek briochehamburgerbrødene i panna med litt smør.
Varm filetburgeren raskt i panna om du ønsker den varm. Kan også spises kald.
Smør sennepsdressing i bunnen og toppen av briochehamburgerbrødene. Dander med hjertesalat og coleslaw i bunnen.
Legg på kyllingen og topp med litt ekstra coleslaw og finsnittet rødløk.
Server sammen med pickes/cornichons.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
![](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2021/01/09123822/Stekt-ris-med-kylling-300x137.png)
![Nyhet](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/01/flammetgrillet-filetburger-med-brioche-burgerbrod-med-spicy-coleslaw_nettside_2400pix-270x277.jpg)