Buddha Bowl
15 min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Spiseklar kylling – Havsalt & Pepper (NY)
2 dl
quinoa (lag slik pakken beskriver)
1 pose
grønnkål
0.5 strimlet
rød kinesisk spisskål
100 g
bønnespirer
3 stk
gulrøtter
0.5 dl
ristede peanøtter
koriander fersk
Peanøttsaus
3 ss
peanøttsmør
2 ss
ferskpresset limejuice
1 ss
soyasaus
2 ts
brunt sukker
2 ts
sambal oelek, malt fersk chilipaste
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kylling Buddha Bowl med peanøttsaus: smakfullt, raskt, uimotståelig!
Slik gjør du
- Visp sammen peanøttsmør, limejuice, soyasaus, brunt sukker, sambal oelek og 2-3ss vann i en liten bolle.
- Kok quinoa i henhold til instruksjoner på pakken.
- Kutte grønnkål, kål og gulrøtter i strimler.
- Porsjoner quinoa i en bolle, topp med Spiseklar kylling, grønnkål, kål, bønnespirer, gulrøtter, koriander og peanøtter.
- Serves med krydret peanøttsaus.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl