Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter
min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Chili Bbq Lollipop Wings
2 stk
Eggeplomme
2 dl
Olje
0.5 stk
Sitron
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Hvitløksfedd
Salt
0.5 stk
Granateple (kjærner)
Persille/gressløk
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakfull kombinasjon av friske smaker
Slik gjør du
- Chili Bbq Lollipop Wings stekes etter pakkens anvisning.
- Bruk en madolin og snitt endive og kål i strimler. Kutt så løk i julienne og kaffir lime blader i englehår. Kutt koriander og mynte i chiffonade. Ha alt i en bolle og sett til side.
- I en mindre bolle mikser du nam pla, yuzu, tamarind og sukker sammen med litt finhakket bird eye. Smak til at den er balansert og miks så dette med grønnsakene.
- Server Lollipop Wings med et dryss tahini og sesamfrø og coleslaw på siden.
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl