raita og chutney
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Crispy Hot Wings med aioli, granateple og friske urter

min | Enkel

En smakfull kombinasjon av friske smaker

Ingredienser

1 pk
Chili Bbq Lollipop Wings
2 stk
Eggeplomme
2 dl
Olje
0.5 stk
Sitron
1 ts
Dijonsennep
2 stk
Hvitløksfedd
Salt
0.5 stk
Granateple (kjærner)
Persille/gressløk

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En smakfull kombinasjon av friske smaker

Slik gjør du

  • Chili Bbq Lollipop Wings stekes etter pakkens anvisning.
  • Bruk en madolin og snitt endive og kål i strimler. Kutt så løk i julienne og kaffir lime blader i englehår. Kutt koriander og mynte i chiffonade. Ha alt i en bolle og sett til side.
  • I en mindre bolle mikser du nam pla, yuzu, tamarind og sukker sammen med litt finhakket bird eye. Smak til at den er balansert og miks så dette med grønnsakene.
  • Server Lollipop Wings med et dryss tahini og sesamfrø og coleslaw på siden.