Crispy Sticks Tacos
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Fresh, smakfull og digg CRUNCHY tacos
Slik gjør du
Fremgangsmåte: Tid: 30 min
10 personer
Kok opp vann, eddik og soya tilsett sukker og rør til sukkeret har løst seg opp. Ha oppi løken kuttet i tynne båter og ha over limesaften. La den kjøle seg litt ned på benken og sett kaldt 1 times tid ca. Når løken er ferdig syltet ha laken over i en bolle og tilsett chili ringer, ristet sesam og finhakket koriander. Denne brukes som dressing senere.
Crispy Sticks: Friter sticks i omganger slik at resultatet blir best mulig. Max 10 sticks pr runde fritering. Friteres i ca. 4-6 minutter eller følg stekeanvisning fra crisp brosjyren.
Kimchi Majones
Bland majones med kimchi base, denne basen fåes hos de aller fleste asiatiske butikkene. For mer kimchi smak tilsett mere base. Dersom du ønsker den litt spicy bland i litt sriracha.
Montering:
Strimle kinakål eller frise salat. Riv og vask hjertesalat og radicchio sett tilside. Pensle gjerne agurk og gulrot med litt av den asiatiske laken for ekstra smak. Dander alt i dobbel blad topp med kimchi majo og finrevet koriander og mynte.