Dumpling suppe med redikker og pak choi
Ingredienser
Dumplings
Suppe
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lag deilige dumplings hjemme, kan serveres alene eller i en deilig suppe.
Slik gjør du
Dumplings
Bland sammen hvitløk, ingefær & chili i en stavmikser, med litt olje.
Bland med kyllingkjøttdeig, tilsett 3 ss soyasaus.
Bland alt godt sammen i en kjøkkenmaskin.
Ha vann i en skål og legg et dumpling blad i hånda. Dypp fingeren i vannet og smør rundt kanten av bladet. Ha 1 ts med kyllingkjøttdeig i midten.
Brett den til en halvmåne, og press kantene sammen, og form den til en ball.
Plasser dem på et bakepapir. Om du ønsker det kan de fryses, de må da fryses en og en i små fryseposer.
Varm opp litt nøytral olje i en stekepanne, og stek dumplingsene på begge sider til de får en gyllen farge.
Ha 1/2 dl vann i stekepannen og sett på lokk. La dumplingsene dampe under lokket i 4 minutter på medium varme.
Suppe:
Kok opp 1 l vann, fiskesaus, 2 terninger med buljong, 2 dl soyasaus og sukker.
Kutt opp grønnsakene.
Tilsett løk, sopp og gulrot, og la det koke i 30 minutter.
Tilsett de resterende grønnsakene rett før servering.
Anrett suppe i skåler og legg i de ferdige dumplingsene.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl