Eggekrem til bakverk
15 min | God og lettlaget
Ingredienser
5 dl
hel melk
4 stk
egg
100 g
sukker
35 g
maizena
0.5 stk
vaniljestang
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig eggekrem til wienerbrød, boller og andre gode bakverk
Slik gjør du
Varm opp melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele til rett under kokepunktet.
Bland eggeplommer med melk og maizena.
Hell den varme melkeblandingen gradvis over eggeblandingen.
Hell hele blandingen tilbake i kjelen og kok til ønsket tykkelse.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl