
Eggekrem til bakverk
15 min | God og lettlaget
4 Porsjoner▾
- 2 Porsjoner
- 4 Porsjoner
- 6 Porsjoner
- 8 Porsjoner
Ingredienser
5 dl
hel melk
4 stk
egg
100 g
sukker
35 g
maizena
0.5 stk
vaniljestang
Ingredienser
5 dl
hel melk
4 stk
egg
100 g
sukker
35 g
maizena
0.5 stk
vaniljestang
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig eggekrem til wienerbrød, boller og andre gode bakverk
Slik gjør du
Varm opp melk, fløte, sukker og vanilje i en kjele til rett under kokepunktet.
Bland eggeplommer med melk og maizena.
Hell den varme melkeblandingen gradvis over eggeblandingen.
Hell hele blandingen tilbake i kjelen og kok til ønsket tykkelse.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1 – 0.5

Liknende oppskrift

Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker

Crispy Chicken Burger med chipotle mayo

Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney

Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw

Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing

Quinoa og avokado på glass

Buddha Bowl

Mango chicken bowl