Fargerik linse- og bønnesalat
15 min | Enkelt
Ingredienser
Dressing
1 klype
pepper
1 klype
salt
0.5 stk
sitron
2 ts
flytende honning
2 ts
dijon sennep
0.5 dl
olivenolje
Bønnesalat
1 pk
stekt og skivet kylling
2 dl
kokte linser
2 dl
svarte bønner
2 dl
kidneybønner
1 dl
kokt mais
1 stk
agurk
1 stk
rødløk
1 stk
orange paprika
4 stk
klase tomater
1 stk
håndfull persille
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Frisk, rask, og mettende salat
Slik gjør du
Skyll kokte linser, bønner og mais godt. La det renne av seg.
Del agurk, rødløk, paprika og tomat i noenlunde like terninger. Finhakk persille
Visp sammen olivenolje, dijonsennep, flytende honning, sitronjuice, salt og pepper.
Bland alle ingrediensene sammen. Fordel på tallerkner eller i skåler og topp med kylling og tørkede chiliflak.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5