![Flammegrillet kylling i panne](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/02/20-007-2-1x1-1.jpg)
Flammegrillet lårfilet med spinat
15 min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Kylling lårfilet
1 ss
olivenolje
1 ts
paprikakrydder
1 ts
oregano
1 ts
timian
1 stk
klype salt og pepper
1 pk
frossen spinat
1 stk
boks artisjokker, hakket
200 g
kremost naturell
1 stk
håndfull raspet mozarella
1 stk
håndfull raspet parmesan
3 stk
hvitløksfedd, knust
1.5 dl
matfløte
![Nyhet](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/01/20-007-3-270x277.jpg)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Middag klar på en, to, tre. Med flammegrillet lårfilet har det aldri vært enklere.
Slik gjør du
Varm olivenolje på medium styrke i en stekepanne. Ha i hvitløk og la det surre i ett minutt. Ha på paprikakrydder, oregano og timian, og rør godt i 30 sekunder.
Ha i spinat og artisjokker og bland godt sammen i 2-3 minutter.
Fyll på med kremost, og bland godt før du har i mozzarella og parmesan og la det smelte sammen. La det surre i 2 minutter.
Ha i matfløten litt etter litt. Krydre etter smak med salt og pepper. Stek lårfilet i pannen, sett på et lokk, skru ned varmen og la det stå i 10 minutter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
![](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2021/10/09075837/Kyllingburger-med-tomatsalsa-2-300x137.png)
![Nyhet](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/01/20-007-3-270x277.jpg)