Grillet kyllingfilet med sort ris og pepperrotkrem
Ingredienser
Sort ris
Pepperrotkrem
Basilikumolje
Storkornet rød kaviar
Flammegrillet kyllingfilet
Kyllingbuljong
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Raffinert middag på kort tid
Slik gjør du
Sort Ris
Kok risen i henhold til pakken/posen – hold den varm
Pepperrotkrem
Visp kremfløte med litt salt og sort pepper. Vend inn nyrevet pepperrot og oppbevar kremen i kjøleskapet.
Basilikumolje
Basilikumoljen lages ved å sjokk-koke to store never med fersk basilikum i 15 sekunder, fisk ut bladene raskt og kjøl dem ned i en skål med kaldt isbitvann. Ta bladene ut av skålen og klem av vannet, hakk basilikumen og rør den sammen med to priser kvalitetssalt og 2 dl extra virgin olivenolje. Ønsker du en ekstra delikat olje, kan du filtrere den gjennom et kjøkkenhåndkle eller kaffefilter.
Grillet Gårdsklekket kyllingfilet
Grill eller stek Gårdsklekket kyllingfilet etter anvisning på pakken. Har du stekepanne med grillstriper får du samme fine grillresultat på stekeovnen.
Legg opp på en tallerken og server, pynt med rød kaviar.
Kyllingbuljong
Kok kyllingbuljong etter anvinsning på pakken.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl