Frittata med spinat og bacon
20 min | Rask og enkel
Ingredienser
Grønnsaker
140 g
bacon
0.5 stk
gul løk, finhakket
2 fedd
hvitløk, finhakket
100 g
sjampinjong
1 ts
salt
1 ts
tørket rosmarin
200 g
spinat
Eggblanding
10 stk
egg
0.5 kopp
melk
200 g
revet ost
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Italiensk eggrett til lunch eller middag
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 200 grader
- Finhakk løk og hvitløk, del sopp i skiver.
- I en stor ovnsikker stekepanne steker du bacon til det er sprøtt. Ta ut baconet men la fettet være igjen i pannen til steking av løken.
- Tilsett den gule løken og la den surre til den blir blank. Tilsett hvitløk og la det surre i ett minutt til, før du rører inn soppen og steker videre til den blir myk. Krydre med rosmarin og salt.
- Så tilsetter du spinaten og rører til den faller sammen.
- I en bolle visper du sammen egg, melk og rører inn osten. Hell i pannen og legg over baconskivene.
Stek frittata i ca. 10 minutter, til kantene er gyldenbrune og formen har satt seg.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl