DenStolteHane-Oppskrift_crepe
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Fylte crêpes med kremet kylling og sopp

15 min | Enkel

Ingredienser

1 pakke
Spiseklar Provence
1 pakke
Ferdige pannekaker (eller lag de fra bunnen)
500 g
Aromasopp (eller blanding etter eget ønsket)
1 stk
Løk
2 ss
Smør
3 dl
matfløte eller creme fraiche
1 ss
mørk soyasaus
1 ss
fersk timian, finhakket
Salt og pepper

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Slik gjør du

Crêpes

Start med å lage pannekaker på forhånd hvis du ønsker å bruke hjemmelaget crêpes. Bruk ferdigstekte pannekaker ved raskere tilberedningstid.

Kylling- og soppfyll

1. Forbered ingrediensene: Rens og skjær sopp i skiver. Finhakk løk.

2. Stek: Smelt smøret i en stor stekepanne. Stek sopp og løk til de er gylne og har mistet væsken sin.

3. Tilsett kyllingstrimlene og la dem bli gjennomvarme. Krydre med salt og pepper.

4. Lag sausen: Ha i fløte eller crème fraîche, og la det småkoke i et par minutter til det tykner. Smak til med soyasaus og hakket timian. Tilsett evt. litt vann hvis sausen blir for tykk.

Montering

1. Legg en crêpe på en fjøl. Fordel en god stripe av kylling- og soppfyllet på midten.

2. Rull crêpen sammen til en tett rull.

3. Gjenta med resten av crêpene.

4. Dryss over litt ekstra timian før servering.