Høstlig salat med kylling og bakte epler
Ingredienser
Stekt søtpotet og eple
Salat
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Lun salat med høstens epler.
Slik gjør du
Bakte søtpoteter og epler
Sett ovnen på 225 grader.
Skrell søtpoteten, kutt den i terninger og legg den på en bakepapirkledd stekeplate. Hell på litt olivenolje og dryss på litt salt.
Kutt eplene i båter med skall og legg de på stekeplaten sammen med søtpoteten.
Bak eplebåter og søtpotet i ovnen i 15 minutter til de er godt bakte og gylne.
Salat
Legg grønnkål på et stort fat og vend inn litt olivenolje og sitron med hendene.
Legg stekt og skivet Cæsar kylling over grønnkålen. Ha deretter i søtpotet og eplebåter.
Rist hasselnøtter i en stekepanne og ha over salaten.
Topp med balsamicosirup og chiliflak.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl