Hot & Crispy Chicken Burger
30 min |
Ingredienser
10 stk
10 stk
Søtpotetbuns
470 gr
Isbergsalat
650 gr
Agurk
500 gr
Rødkål
200 gr
Gulrot
22 gr
Honning
32 gr
Dijon, sennep
22 gr
Hvitvinseddik
2 dl
Solsikkeolje
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Fremgangsmåte: Tid: 30 min
10 personer
COLESLAW M/VINAGRETTE -Finsnitt isbergsalat, gulrot, rødkål og agurk. Bland sammen med vinagrette i en stor bolle.
VINAGRETTE – Bland sammen honning, sennep og eddik. Pisk inn oljen i en tynn stråle. Smak til med salt og pepper.
MONTERING – Del Buns, fordel 1 ss med med srirachamajones på hver av bunnene. Legg så oppå den friterte kylling burgeren. Fordel ønsket megde med coleslaw i vinagrette. Server med pommes frites eller sprø chip