Hurtigsyltet løk
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Passer godt i kyllingsalat, til helstekt kylling, eller på brødskive med stekt og skivet naturell
Slik gjør du
Skjær løken i to. Fjern skallet, men behold roten på. Da er det enklere å finhakke løken. Skjær et par snitt mot roten, og så et par snitt rett ned gjennom løken. Deretter finhakker du løken så du sitter igjen med små, jevne biter.
Bland sammen eddik, limejuice, sukker og salt i en bolle. Ha den finhakkede løken oppi og rør rundt så alt er dekket. La det stå 20-30 minutter før bruk.
Oppbevar løken i hurtigsyltelaken i kjøleskap i opptil fem dager, eller så lenge det lukter godt. Bruk sansene!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl