Creamy chicken in pastry shells
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Gir 12 bakverk
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 220 C. Kle en stekeplate med bakepapir.
Tin butterdeigsplatene som anvist. Del opp for å få 12 deigruter. Plasser de 12 rutene på den tilberedte stekeplaten og stek i 10 minutter på 220 C eller til de er oppblåste og gyldne. Sette til side.
I en stor panne smelter du smøret over middels høy varme. Skjær opp løk, sopp, gulrøtter og kylling i passe små terninger. Tilsett disse sammen med hvitløk og salt og stek i ca 8 minutter, eller til soppen mykner og kyllingen er for det meste gjennomstekt.
Tilsett mel og rør rundt. Hell i kyllingkraften og kok opp. Deretter tilsetter du fløte og erter, og koker opp i 5 minutter eller til sausen har tyknet.
Skjær de ferdig bakverkene i to med en kniv. Legg kyllingblandingen på den nederste delen av bakverkene. Legg toppene over. Server umiddelbart.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl