Kylling farfalle suppe
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En herlig og mettende rett som kombinerer den deilige smaken av kylling med den unike formen til farfalle-pasta.
Slik gjør du
Varm olje i en kjele. Tilsett finhakket løk og hvitløk, og fres på middels høy varme i 3minutter. Tilsett så tomatsaus og kjøttbuljong. Kok opp og la det småkoke i 2 minutter.
Tilsett pasta og grovhakket basilikum. La det koke til pastaen er gjennomkokt. Rør litt underveis og fyll på med væske om det blir for lite.
Bland til slutt Spiseklar inn i suppen og la den småkoke i noen minutter til kyllingen er varm.
Serverretten i skåler. Topp med revet mozzarella og basilikum. Ha gjerne noe brød ved siden av.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 1.5 +
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl