Kylling med tomat og peanutsaus
Ingredienser
Peanøttsaus
Gårdsklekket kyllinglår
Ris
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyllinglår marinert med soltørket tomat og basilikum
Slik gjør du
Gårdsklekket kylling
Legg kyllinglårene i en ildfast form, og følg anvisningen på pakken.
Peanøttsaus
Imens kyllingen står i ovnen legger du over alle ingrediensene til peanøttsausen i en blender, og kjører til en glatt konsistens. Smak deg gjerne frem med de forskjellige ingrediensene.
Tips:
Sausen holder seg god i kjøleskapet i 3-4 dager, så lag gjerne en større porsjon som tilbehør til flere middager.
Tilbehør
Kok ris etter anvisning på pakken.
Kutt opp agurk og koriander.
Legg den ferdige kyllingen på en tallerken med ris og agurk. Dryss koriander over og server med peanøttsausen ved siden av.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl