Kyllingfilet surret i bacon
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Knasende god og saftig kylling med nydelig, smeltet osteblanding inni..
Slik gjør du
Kyllingfilet surret i bacon med ostefyll:
Forvarm ovnen til 200 grader.
Bland de tre forskjellige ostene i en bolle sammen hvitløk, jalapenos, frisk timian, løkpulver, paprikakrydder, hvitløkspulver og malt nellik. Bland godt sammen, og smak til med salt og pepper.
Finn frem kyllingfiletene og en liten skarp kniv. Kutt en liten lomme i hver filet, og fyll halvparten av fyllet i den ene og halvparten i den andre.
Surr 5 skiver bacon rundt hver filet.
Ha olivenolje i en panne og varm opp til medium styrke. Når platen er varm har du i kyllingfiletene. Stek dem i ca. 3 minutter. Ha i smør og timian og spe smeltet smør over kyllingfiletene et par ganger.
Sett pannen rett i ovnen. Hvis pannen ikke er ildfast, legg filetene i ildfast form før du setter dem i ovnen. Stek dem i 20-25 minutter.
Når de er ferdig tas de ut av ovnen. Hvis du har dem i pannen ta de forsiktig ut og legg til side.
La saften fra bacon og kylling bli igjen i pannen og varm opp til medium varme. Legg i maiskolbene og stek dem til de er gylne. Ta de ut av pannen og legg til side.
Ha i spinaten i den samme pannen, rør spinaten rundt til den har falt sammen.
Server kylling, maiskolbe og spinat på en tallerken. Pynt gjerne med litt frisk timian.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl