Kyllingfiletburger med potetbåter
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Velsmakende burgere med aioli og cheddar. Oppskrift fra Gitte & Filip.
Slik gjør du
Kok opp vann i en kasserolle og la potetene koke til de er omtrent halvkokt. Skjær dem i båter og ha i en ildfast form med hvitløksfedd, olivenolje og litt havsalt. Sett ovnen på 200 grader.
Legg kyllingfiletene i en annen ildfast form, og bak kyllingen og potetene i ca. 20 minutter.
Skyll og skjær opp salatblader og tomatskiver. Stek bacon i pannen.
Når kyllingfiletene er nesten ferdige tar du de ut. Skru opp temperaturen til 250 grader. Legg på ost og sett kyllingfiletene inn igjen. La poteter og kylling få en ekstra liten stekekant og la osten smelte.
Ta ut poteter og kylling og varm brødet i ovnen i noen minutter. Server kyllingburger med frisk salat og tomat, bacon, sennep, aioli og potetbåter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl