Kyllinglår med soyamarinert agurksalat
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Rå kyllinglår krydres/marineres før de stekes i ovn på 180 -210° C i 35-45 minutter. Evt. varmes ferdig stekte lår i 15-20 minutter til skinnet er sprøtt.
Skrell og skjær agurken i biter, paprika stekes/grilles og blandes med soyasaus, sesamolje, revet ingefær, cayennepepper og saften av lime. Dryss over hakkede peanøtter og pynt med frisk koriander til slutt.
Serveres med ris eller nudler.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl