![tomatsalat med kylling](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2019/11/19-0601x1-1.jpg)
Lun kyllingsalat med pinjekjerner og tomat
30 min | Sommerlig
Ingredienser
250 g
Cherrytomater
2 stk
Fedd hvitløk
4 ss
Olivenolje
1 pk
Ruccola
2 stk
Håndfull basilikum
4 stk
Fersk mozarella
2 ss
Ristede pinjekjerner
1 stk
Salt og pepper etter smak
![Nyhet](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/01/19-060-x-270x277.jpg)
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Varm og deilig lunch salat.
Slik gjør du
Forvarm ovnen til 180 grader.
Knus hvitløksfeddene og legg sammen med cherrytomater og olivenolje i en ildfast form. Krydre med salt og pepper og bland sammen. La det stå i ca. 20 minutter midt i ovnen.
Rist pinjekjernene raskt i en tørr panne. Når tomatene er ferdige anretter du sammen med mozzarella, ruccola, og topper med kylling og ristede pinjekjerner olivenolje og friske urter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
![](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2021/03/10101948/Cannelloni-med-konfitert-kyllingl%C3%A5r-2-300x137.png)
![Nyhet](https://cdn.scandistandard.com/app/uploads/sites/2/2020/01/19-060-x-270x277.jpg)