Kyllingspyd med cashew dipp
Ingredienser
Kyllingspyd
Cashew dipp
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Kyllingspyd marinert i soya med cashew dipp perfekt som smårett.
Slik gjør du
Kyllingspyd:
Bland sammen soya, sukker, sriracha og hvitløk.
Skjær kyllingen i strimler og legg de i marinaden.
La kyllingen marinere i 1-5 timer. Jo lenger tid den får marinere desto mer smak.
Bløtlegg spydene i vann i minst en time før du skal grille, slik at de ikke så lett tar fyr på grillen.
Grill kyllingspydene på høy temperatur, men pass på så de ikke brenner seg.
Etter ca. 7-10 minutter er de ferdige.
Cashew dipp:
Ha cashewnøtter og kokosmelk i en blender, og kjør det sammen til en glatt dipp.
Server sammen med de grillede kyllingspydene.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl