Taco med taco stekt & spiseklar kyllingfilet servert på hjerteb
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Kyllingtaco på hjertesalat

10 min | God og lettlaget

Ingredienser

1 pk
Stekt og Spiseklar Kyllingfilet Taco
1 pk
hjertesalat
2 dl
svarte bønner
2 dl
mais
1 stk
håndfull korianter
2 stk
avokado
1 stk
lime
1 stk
grønn chili
1 stk
klype havsalt
1 stk
klype pepper
Nyhet
Kyllingtaco på hjertesalat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Frisk og smakfull taco for store og små

Slik gjør du

Start med å lage guacamolen. Ha avokadokjøttet i en bolle sammen med limesaft. Finhakk grønn chili. Mos sammen med en gaffel. Smak til med salt og pepper.

 

 

Skyll bønnene og maisen godt. Bland sammen med finhakket koriander.

Kutt bunnen av hjertesalathodene og ta bladene fra hverandre forsiktig. Legg gjerne to blader oppå hverandre før du danderer med tacoingrediensene.

Legg guacamole i bunn, så Taco Stekt & Spiseklar kyllingfilet (trenger ikke varmes) og til slutt bønner og mais. Topp med litt ekstra koriander og server mer limebåter ved siden av.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5

Nyhet
Kyllingtaco på hjertesalat