Pastasalat med stekt kyllingfilet, pesto og jordbær
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Lun pastasalat med stekt kyllingfilet, bacon og jordbær

30 min | Enkel

Ingredienser

Pastasalat

1 pk
bacon
1 pk
stekt og spiseklar naturell
1 klype
salt
1 klype
pepper
200 g
pasta
0.5 stk
sitron
100 g
ruccola
150 g
jordbær
100 g
fetaost

Pesto

20 g
pinjekjerner
1 potte
basilikum
1 håndfull
persille
50 g
parmesan
1 dl
olivenolje
1 klype
salt
1 klype
pepper
Nyhet
Lun pastasalat med stekt kyllingfilet, bacon og jordbær

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Norsk sommersalat med friske jordbær

Slik gjør du

Pesto

Start med å lage pestoen. Rist pinjekjernene i en varm og tørr stekepanne. Ha resten alle ingrediensene til pestoen i en blender eller foodprocessor.

 

 

 

 

Kylling og bacon

Kutt bacon i biter og stek til de er gylne og sprø. Stek deretter kyllingfiletbitene i baconfettet. Krydre med salt og pepper.

Pasta

Kok pastaen som anvist på pakken.

Salat

Bland pastaen sammen med raspet sitronskall og sitronjuice, pestoen og ruccola.

Dander pastaen med kyllingbiter og bacon. Topp med jordbær og smuldret fetaost.

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Nyhet
Lun pastasalat med stekt kyllingfilet, bacon og jordbær