micheling nugget
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Michelin Crispy Chicken Nuggets med gressløkmayo og fenikkelkompott

min | Enkel

En vri av kylling nuggets

Ingredienser

1 pk
Snack King Crispy Chicken Nuggets

Gressløkmayo

1 bunt
Gressløk
2 dl
Nøytral olje
1 neve
Spinat
2 stk
Eggeplommer
1 ts
Dijonsennep
1 stk
Sitron

Sylta beter

1 stk
Rødbeter
0.5 dl
Eddik
1 dl
Sukker
1.5 dl
Vann
Salt

Fenikkelkompott

1 stk
Fenikkel
2 stk
Sjalottløk
1 ss
Smør
1.5 dl
Sitronsaft
Salt
Pepper
1 neve
Dill

INGREDIENSER

INGREDIENSER

En vri av kylling nuggets

Slik gjør du

  • Gressløk mayo: Kjør gressløk, en neve spinat og olje i en blender til oljen er grønn. Ha over i en kjele og varm opp til kokepunktet. Sil og sett kaldtVips eggeplommer og sennep i en bolle og spe med den grønne oljen. Smak til med salt og sitronsaft.
  • Sylta beter: Kutt tynne skiver av rødbete på mandolin. Stikk så ut i sirkler med en utstikker. Kok opp eddik, vann og sukker før du har i betene. La den trekke til den blir kald.
  • Fenikkelkompott: Kutt fenikkel og løk i brunoise/ små biter.Stek i smør til den blir mørt og blankt. Ha på litt vann og sitronsaft og kok videre til en kompott. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og litt finkuttet dill.