Miso glaserte kyllingvinger
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Bruk hele kyllingen, og lag noe godt ut av kyllingvingene.
Slik gjør du
Stek Kyllingvinger i panne med olje på høy temperatur for å karamellisere de godt. Etter noen minutter sett ned varmen til lav styrke. Tilsett miso blandingen og la dette steke litt med kyllingvingene. Tilsett litt og litt vann for å fullføre tilberedelsen av kyllingvingene. Det skal ikke dekkes med vann, det skal bare tilsettes vann for at det ikke skal bli tørt i pannen så det brenner seg. Stek dem i ca. 10 minutter.
Server de ferdige kyllingvingene med litt kuttet vårløk, ristede sesamfrø og en liten klype med maldonsalt på toppen. Men pass på, miso er salt.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl