Murgh makhani wrap
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Indisk inspirert wrap med kylling, linser, brent kokos og karri.
Slik gjør du
Rist kokos i en tørr panne til den har fått en gyllen farge.
Kutt grønnsakene i passe strimler, tomatene og koriander kan hakkes i små biter.
Varm opp olje og smør i en stekepanne på middels varme. Tilsett ingefær, sukker og krydder. Rør rundt i et par minutter.
Tilsett kyllingen, grønnsakene og linsene og rør rundt i 1 minutt. Ta pannen av varmen og tilsett yoghurt, honning, sitronsaft og koriander. Sett til avkjøling.
Legg ut tortillalefsene og fyll med kylling blandingen. Strø på ristet kokos, frisk koriander og strimlet isbergsalat. Press litt sitronsaft over, rull sammen lefsen i matpapir og server.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl