Nachos med spiseklar kylling
Ingredienser
Chimichurri
Syltet rødløk
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nachos er en skikkelig klassiker, og slår aldri feil. Denne retten er laget med spiseklar kylling, chimichurri, guacamole og syltet rødløk.
Slik gjør du
Syltet rødløk
- Strimle rødløken.
- Kok opp vann, sukker og eddik i en kasserolle. Legg i rødløk når sukkeret har løst seg opp.
- Kok opp, trekk kasserollen av platen og avkjøl.
Syltet rødløk blir aller best om den får stå og utvikle smak en stund. Fyll den på rent glass, skru på lokk og oppbevar kaldt.
Chimichurri : Kjør alt i foodprosesor eller mixer.
Guacemole: Mos avokadoen sammen med finhakket tomat, løk, koriander og hvitløk, press over limejuice. Smak til med salt, pepper og kanskje litt sukker.
Hell nachos i en ildfast form, ha på kylling og ost.
Stek på 200C grader i 10 min.
Ha på ChimiChurri, syltet rødløk og server med guacemolen.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl