Pannekake-kake à la Susanne med kyllingkjøttdeig
Ingredienser
Grove pannekaker
Fyll
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Grove pannekaker med god samvittighet.
Slik gjør du
Grove pannekaker
Bland sammen ingrediensene til pakkekakerøren: 6 dl grovt mel, 6 dl fint mel, 3 egg, 5 ss smeltet smør, 8 dl lettmelk og 2 klyper salt. La gjerne røren stå i 30-40 minutter.
Stek pannekakene på medium varme.
Pannekakefyll
Varm opp en panne på medium varme, tilsett rapsolje, og stek kjøttdeigen med ønsket krydder.
Skjær opp rødløk i strimler, finn frem spinat, mager jalapeño ost, valnøtter, honning og salt.
Stek speilegg i en panne. Legg en pannekake på en tallerken. Fyll lagvis med mager jalapeño ost, spinat, kjøttdeig og rødløk.
Legg på en ny pannekake, og gjenta med de samme ingrediensene til ønsket høyde. Den øverste pannekaken topper du med speilegg, honning, valnøtter og salt.
Lag hull på eggeplommen før servering.
Tips :
Kan også serveres som en og en pannekake med fyll, som en wrap.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl