Grove pannekaker a la Susanne
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Pannekake-kake à la Susanne med kyllingkjøttdeig

30 min | God og lettlaget

Ingredienser

Grove pannekaker

3 stk
egg
6 dl
grovt mel
6 dl
fint mel
5 ss
smør, smeltet
8 dl
lettmelk
2 klype
salt

Fyll

1 pk
kyllingkjøttdeig
1 stk
egg
1 tube
mager kremost jalapeno
200 g
fersk spinat
1 stk
rødløk
100 g
valnøtter
50 g
flytende honning
Nyhet
Pannekake-kake à la Susanne

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Grove pannekaker med god samvittighet.

Slik gjør du

Grove pannekaker

Bland sammen ingrediensene til pakkekakerøren: 6 dl grovt mel, 6 dl fint mel, 3 egg, 5 ss smeltet smør, 8 dl lettmelk og 2 klyper salt. La gjerne røren stå i 30-40 minutter.

Stek pannekakene på medium varme.

 

Pannekakefyll

Varm opp en panne på medium varme, tilsett rapsolje, og stek kjøttdeigen med ønsket krydder.

Skjær opp rødløk i strimler, finn frem spinat, mager jalapeño ost, valnøtter, honning og salt.

Stek speilegg i en panne. Legg en pannekake på en tallerken. Fyll lagvis med mager jalapeño ost, spinat, kjøttdeig og rødløk.

Legg på en ny pannekake, og gjenta med de samme ingrediensene til ønsket høyde. Den øverste pannekaken topper du med speilegg, honning, valnøtter og salt.

Lag hull på eggeplommen før servering.

Tips :

Kan også serveres som en og en pannekake med fyll, som en wrap.

 

Klimautslipp 

I alle våre oppskrifter har vi regnet ut  CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.

Denne retten har:

Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5

Nyhet
Pannekake-kake à la Susanne