Quesadilla med spiseklar lårfilet
min |
Ingredienser
4 stk
Store tortilla lefser
2 pk
Spiseklar lårfilet taco
Paprika
Løk
150 g
Ost
1 stk
Hvitløk
200 g
Smør
Guacamole
2 stk
Avokado
1 stk
Tomat
0.5 stk
Løk
1 stk
bunt med koriander
2 stk
båter hvitløk
0.5 stk
lime
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Quesadilla med spiseklar lårfilet er et perfekt måltid å lage til festen.
Slik gjør du
Del hvitløken i 2, bak på180C i 30 min eller til den fått en gyllenbrun farge. Press ut båtene og mos dem med en gaffel. Bland med smør.
Smør på smøret på lefsen, på med strimlet paprika & løk samt kyllingen og osten.
Brett og stek i tørr panne. Stek til quesadillaen har fått en gyllen farge og den er blitt sprø.
Mos avokadoen sammen med finhakket tomat, løk, koriander og hvitløk, press over limejuice. Smak til med salt, pepper og litt sukker(valgfritt)
Ha avokado ved siden av, eller over tortillas. Enjoy!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5