Kyllingramen
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En smakfull kyllingramen med fyldige nudler og en rik, velsmakende kraft.
Slik gjør du
Tilsett ingefær og hvitløk i olje over middels varme i en kasserolle. Hell i kyllingkraften og kok opp. Tilsett deretter soyasaus og mirin.
Kok nudlene for seg selv i vann med litt salt til nudlene er kokte.
Kok egg til de er bløtkokt.
Fordel nudlene i serveringsboller og hell over suppe mens den er varm.Legg i Spiseklar kylling/stekt kylling, strimlet gulrot, sukkerter, hakketvårløk og et bløtkokt egg delt i to. Dryss over chiliflakes og server.
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Høyt CO₂e-utslipp: 1.5 +
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl