Steambuns med kylling, hoisin, syltet agurk og soyamajones
Ingredienser
Kylling og Buns
Syltet agurk
Soyamajones
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Et måltid du garantert vil lage igjen!
Slik gjør du
AGURK:
Bland sukker, riseddik og soya og salt så alt løses opp. Skjær agurken legg i eddikblandingen. Ha i gochugaru. La stå på benken, eller ha alt i en plastpose og bind sammen slik at agurken blir marinert skikkelig. Etter omtrent 30 minutter er agurken klar. Det er enkelt å lage en større batch. Den kan gjerne bli liggende i kjøleskapet i ca 4-5 dager.
SOYAMAJONES:
Bland alle ingrediensene til soya-majonesen.
DAMPEDE BUNS:
Den enkleste måten er å dampe i en bambus kurvkomfyr i cirka 10 minutter. Et alternativ er å ta en stor kasserolle og fylle bunnen med vann. Legg et dørslag på toppen med bakepapir. Sett lokket på og pass på slik at dampen ikke slipper ut.
Damp i bunsene i omtrent 10 minutter.
Alternativt kan steambuns også friteres i stekepanne. Ha godt olje i pannen, varm opp og legg i steambuns. Stek på begge sider. Resultatet blir herlige, crispy steambuns.
Varm gjerne opp kyllingen noen minutter i en stekepanne eller i en ildfast form ovnen.
Server ferdig dampede eller friterte steambuns med hoisinsaus, sriracha (etter eget ønske), soyamajones, koriander, vårløk, syltet agurk og selvsagt nydelig ferdigstekt kylling.
NYT!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl