dsh1965
(0 röster)

Betyg

Rösta
Stäng

Syrlig salat med kyllingfilet, maiskrem og bakt tomat

min |

Prøv denne lettvinte salaten med friske, spennende smaker og kyllingfilet.

Ingredienser

0 kg
1 pakke kyllingfilet
0 kg
BAKTE TOMATER:
0 kg
10 cherrytomater
0 kg
2 dl olivenolje
0 kg
1 fedd hvitløk
0 kg
MAISKREM:
0 kg
1 boks mais
0 kg
1/2 dl fløte
0 kg
SALAT:
0 kg
1 pakke blandet salat
0 kg
2 lime
0 kg
1 granateple
0 kg
2 ss olivenolje
Nyhet
Syrlig salat med Flammegrillet kyllingfilet, maiskrem og bakt tomat

INGREDIENSER

INGREDIENSER

Prøv denne lettvinte salaten med friske, spennende smaker og kyllingfilet.

Slik gjør du

Bakte tomater:

Ha olje, hvitløk og cherrytomater i en liten gryte, og la dette trekke på lav varme i 15 minutter. La tomatene og oljen avkjøle seg i gryten.

Maiskrem:

Kok opp fløten og ha i maisen. La dette bli gjennomvarmt, før du kjører det til en glatt puré med stavmikser.

Salat:

Skjær av skallet på limen, slik at du kun sitter igjen med det grønne fruktkjøttet. Skjær dette i biter. Bland sammen med salat og 2 ss olivenolje. Ha deretter i granateplekjerner og bland alt godt sammen.

Kylling:

Stek eller grill Gårdsklekket kyllingfilet etter anvisning på pakken. Vi liker å gi et oppstek i panne før vi legger filetene i ovnen med steketermometer. Ta ut filetene når steketermometer viser ca 60grader. La hvile noen minutter før du skjærer opp.

Server kyllingfileten sammen med bakte tomater, syrlig salat og maiskrem. Vel bekomme!

Nyhet
Syrlig salat med Flammegrillet kyllingfilet, maiskrem og bakt tomat