Tasty kyllingbaguette med flammegrillet lårfilet
10 min | Enkel
Ingredienser
1 pk
Flammegrillet lårfilet
0.5 stk
Daikon reddik
0.5 stk
Agurk
0.5 stk
Gulerot
1 stk
Håndfull frisk koriander
1 stk
Grønn chili, skivet
1 stk
Stor fransk baguette
1 stk
Saften av lime
1 ss
Fiskesaus
1 ss
Hoisin saus
1 ts
Sriracha saus
4 ss
Majones
1 stk
50 g patè etter smak
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Vi har hentet inspirasjon fra det asiatiske kjøkken.
Slik gjør du
Bland sammen fiskesaus, hoisin saus, sriracha saus og majones.
Bruk et juliennejern til å strimle agurk, gulrot og daikon reddik, hvis du ikke har det kan du kutte dem i tynne staver.
Kutt baguetten i to og smør på et tynt lag med saus og et tykt lag med patè.
Kutt lårfilene i passende skiver og ha på baguetten.
Fyll på med daikon reddik, agurk, chili, gulerot og koriander.
Topp med saus og saften av limen.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5