Wrap med kyllingfilet og koriander
Ingredienser
Ingredienser
Karrikrem
INGREDIENSER
INGREDIENSER
En fargerik og næringsrik lunsj som passer perfekt til treningen.
Slik gjør du
Kutt blomkål i små buketter. Vend i litt olje med salt og pepper. Stek i ovn på 220 grader i 10-15min, til dem blitt gyllende mørke.
Bland sammen eddik, vann og sukker i en bolle. Skiv opp rødløken tynt, legg den i eddiklaken.
Bland sammen kesam med karri, sukker og salt. Smak deg fram.
Skive vårløk og kutt kål i tynne skiver/strimler
Smør på karrikrem på tortillaen, ha på sort kål, rostet blomkål og kyllingen, toppe med vårløk, syltet rødløk og et godt knippe koriander!
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Liknende oppskrift
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl