Skambra Mat

small description Skambra Mat

I 2018 lagde vi en fantastisk tv serie sammen med våre bloggere, Gitte og Filip. Serien gikk på matkanalen og hadde til hensikt å invitere deg som forbruker inn i vår verden av deilig mat, men også å forstå hvordan vi driver våre gårder, og møte våre bønder. Alle våre over 80 gårder er drevet av stolte familier på Jæren i Rogaland, og i denne serien får du være med hjem til Sven og Bodil, og hjem til Kjell Ingar.

Du møter kostholdsveileder og personlig trener, Camilla, som har et brennende engasjement for å ha balanse mellom kosthold og trening, Birker som er professor ved høyskolen i Ås, Jan Sverre fra Nyt Norge og du møter Morten som er ansvarlig på vårt produksjonsanlegg på Jæren.
Gitte og Filip lager mat med inspirasjon fra egen blogg, gitteogfilip.no, og får besøk av Daniel R. Madsen, som lager herlige måltider blandt vinden, solen og bølgene.

Bli med på vår reise gjennom det Jærske landskapet og la deg inspirere til å sette den sunne, klimasmarte og fantastisk gode kyllingen på menyen.

TRYKK PÅ BILDET for å se alle episodene her i vår youtube kanal