LENDO KONKURRANSE

Vinn tur til løpshelgen på Spa og opplev F1/F2

Drømmer du om å få tak i billetter til å se de store stjernene innen Formel 1 og 2? Nå har du sjansen til å vinne en spektakulær opplevelse. Lendo lodder ut en reise til to personer som får fly, hotell og tribunebiletter til racehelgen på Spa!

SE KONKURRANSEN HER

BLI MED PÅ CHILLI CHALLENGE!

Snack King kommer til Norway cup 29.juli – 5.august og byr på god stemning, konkurranser og morro. Du får også mulighet til å melde på din fotballtrener Chilli Challenge live. Det blir en skikkelig utfordring!

Meld på her

..

Episodene i serien slippes samme uke som Formel2 løpet til Dennis kjører.

Serien består av både Snack Rulett og Snack King challenge. Lavrans Solli loser oss seere og ulike gjester gjennom de ulike utfordringene i Snack King Challenge. Snack Roulette gjengen byr på morsomme twister og utfordringer i matstudio.

Bilde er lånt fra FIAs offisielle hjemmeside. Trykk på bildet for å komme til deres side for mer informasjon om F2, løpene og sjåførene.

.

I sesong 2 av Snack King F2 studio tar vi det ett steg opp fra første sesong. Det blir flere morsomme utfordringer, flere Snack King retter, mer morro og Dennis tar deg igjennom de ulike banene han skal kjøre i år.

.

Nytt for sesongen er vår Snack Roulette gjeng som skal gjennom ulike utfordringer og by på masse godt humør. Henrik, Maria og Kevin skal lage spennende retter med Snack King i vårt matstudio.