Spiseklar!

Spiseklar!

fordi god mat kan være BÅDe sunn og enkel!

laget for din hverdag!

Ja – det er deg vi har tenkt på da vi laget serien med Stekt og Spiseklare produkter. Deg som liker sunn og god mat, men som ikke har tid til å stå ved grytene hver dag.

Eller du som skulle ønske det fantes noen alternativer til enkel lunsj i butikken som ikke består av hverken yoghurt, bolle eller banan.

NÅ lanserer VI spiseklar planteprotein

SPISEKLAR PLANTEPROTEIN

FNs klimarapport ble lagt frem i begynnelsen av august 2021. Den fastsetter at klimaendringene går raskere og blir mer intense enn tidligere. Vi vet at maten vi spiser, og hvordan denne produseres har en stor påvirkning på hvor mye CO2 hver enkelt av oss konsumerer. Vi skal selvsagt fortsatt spise kjøtt, men vi tror folks bevissthet rundt klimapåvirkning av vårt kosthold vil bli en viktig bidragsyter til å nå våre klimamål.

Kylling har ca ti ganger lavere klimaavtrykk enn storfe, og planteprotein ca 20 ganger lavere. Derfor tror vi både kylling og planteprotein blir viktigere proteinkilder for fremtiden.  

Den Stolte Hane ønsker å bidra både til å sette klima og miljø i fokus og bidra med bærekraftige, sunne og smakfulle måltidsløsninger for folk flest.

Det at vi nå lanserer Spiseklar PLANTEPROTEIN håper vi bidrar til å gjøre det å spise sunt og klimasmart enda lettere.

Les mer og få inspirasjon her

SPISEKLAR LÅRFILET – GARANTERT SAFTIG!

Har du prøvd våre nye SPISEKLARE produkter Taco, BBQ og Butter Chicken? Megagode og megasaftige. Litt anatomi må til for å forklare hvorfor kyllinglår er saftigere enn kyllingfilet – som folk flest får også kyllingen litt mer fett rundt hoftepartiet. Det medfører saftigere kjøtt, og av samme grunn kjøtt som egner seg enda litt bedre til oppvarming. Så da er det opp til deg å velge hvilke produkter du liker best. Ingen hemmelighet at vi sliter med å velge – vi elsker begge <3

oppskriftsinspirasjon lårfilet

enkle produkter for enkle måltider

Naturell eller med smak? Ja, takk begge deler!

21-073

på farta?

Stekt & Spiseklar-produktene kan spises rett fra pakken.

la deg inspirere

Vi har masse digg Stekt & spiseklar inspirasjon

dig in!

Eller DIGG INN om du vil