La Gårdsklekket kylling bli din nye signaturrett
Viste du at kyllingspesialisten tilbyr en saktere voksende rase, hvor kyllingene klekkes inne i kyllinghuset hos utvalgte gårder på Jæren? Dette er kyllingen for deg som ønsker en unik produkthistorie å fortelle.
Våre gårdsklekkede kyllinger klekkes og vokser opp på en av våre utvalgte gårder, slik at de får en trygg og god start på livet. De vokser saktere, har mer plass og får soyafritt fôr.
Det tar litt mer tid – men gode ting tar tid. Når kyllingene klekkes på gården kommer de rett ut i sitt oppvekstmiljø i kyllinghuset – en varm og aktiv gård der de har umiddelbar tilgang til vann og fôr. Dette gir en trygg og god start på livet. Eggene legges i tykt strølag på gulvet i kyllinghuset. Dette sikrer god lufttilstrømning rundt eggene, og under nøye oppsyn av bonden sikres en trygg og god klekkeprosess.
Vår Gårdsklekket ambassadør Runa Kvendseth har laget nydelige oppskrifter for å gi deg inspirasjon til din nye signaturrett.
Sjekk ut vår nyeste brosjyre