VÅR HISTORIE

VÅR HISTORIE

Vår historie

Stolt leverandør av kylling til Storhusholdning, Industri og dagligvare

Vestfold Fugl ble etablert i 2000. 13 år senere ble selskapet fusjonert med Den Stolte Hane, som er en del av Scandi Standard. Nordens største fjørfeprodusent.
Den sterke merkevaren Vestfold Fugl lever videre i storhusholdningsmarkedet, hvor målet er å ta kategorikapteinrollen innenfor kylling. Vi er «kyllingspesialisten»

Vi er en grossist og kjedenøytral aktør som er kjent for våre innovative produkter av høy kvalitet. Vi er totalleverandør av kylling, med alt fra rimelige basic produkter til unike signaturprodukter. Vi har to spesialiserte produksjonsanlegg i Norge, et på Jæren og et på Stokke i Vestfold. Begge er topp moderne og BRC sertifisert.
Vestfold Fugl skal være ledende på innovasjon og vi strekker oss alltid litt lengre for å møte våre kunders ønsker og behov. Altså et godt valg for deg!

All vår kylling er selvfølgelig Norsk! Våre kyllinger vokser opp på «Aktive Gårder» på Jæren og vi bruker fôr som er fritt for narasin. Vi skal ha en ansvarlig produksjon der dyrevelferd og bærekraftige løsninger står sentralt i alle ledd. Gårdene er moderne, hvor kyllingenes naturlige
adferdsbehov blir ivaretatt gjennom miljøberikelser som
blant annet strøbad, ramper og platåer, høy og flis. Våre stolte bønder tar godt vare på dyra sine. Et godt valg for dyra.

Vår ambisjon er å vokse kategorien. Kylling er fremtidens protein. I tillegg til å være et godt valg for din helse er karbonavtrykket for å produsere kylling meget lavt. Faktisk 10 ganger lavere enn for storfe*. Å sette kylling på menyen kan faktisk være et bidrag i kampen for å kutte i klimagassutslipp. Vi liker derfor å si at kylling er et godt valg for kloden.

Vårt nasjonale salgsapparat bestående av erfarne kokker skal inspirere dere til å sette den smakfulle, sunne og klimasmarte kyllingen på menyen!

Ønsker du å komme i kontakt med kjedesalg eller en konsulent?

Klikk her for å komme til Kontakt siden Klikk her for å lese mer om vår bærekraftstrategi Klikk her for å lese mer om dyrevelferd og aktive gårder