Crispy chicken and chips
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Slik gjør du
Petit pois puré
Kok opp en kjele med vann, smak til rikelig med salt.
Kok ertene møre i ca. 4-5 minutter. Sil av vannet og kjør ertene i en blender med smør og spe så med litt av kokevannet til ønsket konsistens.
Smak til med malt-eddik, salt og pepper.
Spar på noen av de hele ertene til pynt.
Tartarsaus
Finhakk løk, persille, dill, cornichons og kapers.
Rør sammen majones, yoghurt og dijonsennep.
Bland så inn de finhakkede ingrediensene og smak til med sitronsaft, salt og pepper.
Kylling Sticksene og pommes friten kan steks i en Air Fryer , eller på brett i ovn.
Aller best blir de hvis du friterer de i en naturell olje på 180 grader i ca 4-5 minutter.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Medium CO₂e-utslipp: 0.6 – 1.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl