Eggerøre med pannestekte cherrytomater
Ingredienser
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Nydelig eggerøre med cherrytomater stekt i hvitløk med parmesan og basilikum
Slik gjør du
Eggerøre:
Knekk eggene i en bolle og pisk de sammen med en gaffel.
Ha smøret i en stekepanne og smelt det på medium varme. Tilsett eggene og rør de sammen med en slikkepott.
Når du har oppnådd ønsket konsistens ta røren av platen og tilsett hakket basilikum, revet parmesan, salt og pepper.
Pannestekte cherrytomater:
Finkutt hvitløken.
I en stekepanne tilsetter du olivenolje og varmer opp til høy varme.
Ha i hvitløken og tomatene og stek i 3-4 minutter.
Server på en tallerken sammen eggerøre og godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl