Høstpanne med sesongens sopp
15 min | Enkel
Ingredienser
3 stk
Gårdsegg XL
200 g
Sjampinjong
200 g
Kantarell eller annen sopp
150 g
Spinat
150 g
Grønnkål
1 ss
Smør til steking
1 stk
Klype chiliflak
1 stk
Klype salt og pepper
INGREDIENSER
INGREDIENSER
Høstens deiligste råvarer finner du i skogen om høsten. Prøv denne gode høstpannen til søndagsbrunchen!
Slik gjør du
- Rens og kutt soppen i biter.
- Varm smør i en stekepanne og ha oppi soppen, la den surre til det meste av vannet har fordampet.
- Vask spinat og grønnkål og ha det i pannen.
- Strø over salt og pepper og la det surre et par minutter.
- Knekk eggene og ha i pannen og dryss over chiliflak.
- Server pannen rett på bordet når speileggene er klare, gjerne med godt brød.
Klimautslipp
I alle våre oppskrifter har vi regnet ut CO₂e-utslipp og andre variabler for klimapåvirkning som oppstår i forbindelse med produksjonen av rettene.
Denne retten har:
Lavt CO₂e-utslipp: 0.1-0.5
Luksusburger – Crispy Chicken Burger med trøffel, caviar og gullflaker
Crispy Chicken Burger med chipotle mayo
Lollipop Wings med pepper, raita og mango chutney
Chili Bbq Lollipop Wings med asiatisk coleslaw
Chicken Kebab Shawarma med yoghurtdressing
Quinoa og avokado på glass
Buddha Bowl
Mango chicken bowl